0

AEV Força 3

CAMPUS

CASAL DEL MAR

Les activitats principals són la Vela lleugera i el Windsurf practicats amb l’acompanyament de monitors qualificats i en un entorn relaxat i segur.

El Casal té una durada aproximada de 4 hores diàries on els nens i nenes es desenvolupen de manera autònoma. Els monitors acompanyants proposen varietat d’activitats relacionades amb el mar i la navegació.

La proposta de navegació en Vela, Windsurf, Stand Up Paddle Surf o Kaiak té una durada màxima de dues hores. Els nens i nenes escullen l’embarcació, grup i nivell en el que volen navegar i els monitors acompanyen el seu aprenenatge respectant el seu procés individual.

Altres propostes que es poden fer durant un matí al Casal del Mar poden ser: tallers creatius amb materials diversos, l’hora del conte amb històries del mar, jocs esportius com tennis taula, volei-platja, jocs cooperatius, fer volar estels, …

El servei inclou:
  • Quota de soci
  • Assegurança
  • 2 samarretes el Casal del Mar
  • de 10 a 15 hores de navegació
  • Fruita
  • Projectes: Observació científica, Tallers

No inclòs:

Nombre de dies:
5

Hores al dia:
4
Mínim de participants:
5
Màxim de participants:
40

Preu PRIMERA SETMANA:
199€ / persona
Preu SEGONA SETMANA:
159€ / persona
Preu TERCERA SETMANA:
143€ / persona
Preu :
0€ / personaEdat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0
Adreça

AEV Força 3
Direcció:
Jardins Juli Garreta s/n.
17220 SANT FELIU DE GUIXOLS
Telefon: 617870074
Correu electrònic: forca3@forca3.net
Web: www.forca3.net

L'escola

Escola de vela dotada de material d'alta qualitat, amb un equip de professionals altament qualificats. El que volem és crear un entorn adequat per a la pràctica de l'esport de la vela. Oferim aprenentatge, navegació i regates a tots els socis. Activitats molt adequades per a famílies.

Loading...