0

CV Blanes

CURS

SUMA'T A LA VELA D'IGUALTAT

Suma't a la Vela d'Igualtat és un projecte que té com a objectius igualar les condicions entre homes i dones en la pràctica de la vela incrementant el nombre de tripulacions mixtes. A més, es potenciarà la imatge de l'esport de la Vela com a un espai d'oci per a tothom.

El projecte es dividirà en dues fases:

  • Activitats a l'aigua / Suma't a la Vela d'Igualtat:  Durant els mesos de setembre i octubre es realitzarà, de la mà de tècnics i tècniques especialitzats/des, una formació en la modalitat de Creuer de nivell avançat on totes i tots executaran, mitjançant una metodologia dinàmica de tasques i gèneres, les mateixes funcions dins l'embarcació.
  • Navega amb el SailOne: Entre els participants es sortejarà una experiència única al novembre a bord del SailOne IMOCA Open 60. Els/Les participants formaran part d'una tripulació mixta que gaudirà d'una travessa de 24 hores.


 Els requisits que s'han de complir per poder participar són:

  • Els/Les alumnes han de tenir un nivell bàsic de navegació.
  • Els/Les alumnes de cada curs han de ser obligatòriament 2 homes i 2 dones. Quan el curs arriba al 50% d'un d'ambdós gèneres les places quedaran exhaurides.


Aquest és un projecte conjunt de la Federació Catalana de Vela, el SailOne Mundus i la Fundació Catalana de l'Esport

Forma part del programa Vela d'Igualtat de la Federació.

 

(*) El descompte en el preu final ha estat possible gràcies a la col·laboració del SailOne Mundus, la Fundació Catalana de l'Esport i la Federació Catalana de Vela. 

El servei inclou:

El preu inclou els/les tècnics i tècniques especialitzat/des en Vela de creuer i la inscripció al sorteig per navegar amb el Sailone IMOCA Open 60 durant 24 hores.


No inclòs:

 


Nombre de dies:
3

Hores al dia:
3
Mínim de participants:
3
Màxim de participants:
4

Preu Vela Igualtat:
106.25€ 59.5€ / personaEdat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0
Adreça

CV Blanes
Direcció:
Esplanada del Port s/n.
17300 BLANES
Telefon: 972330552
Correu electrònic: club@cvblanes.cat; jlyubero@cvblanes.cat
Web: www.cvblanes.cat

L'escola

El Club de Vela Blanes, fundat el 13 de març de 1943, ha anat evolucionant fins a convertir-se en un dels punts nàutic i turístic mes important de la Costa Brava. Es troba situat al extrem NE de la platja de Blanes, a llevant de la roca de Sa Palomera, on comença la Costa Brava, sota mateix del promontori de Sant Joan. Aquest cursets estandarditzats per la FCV i Escola Catalana de Vela, i que al nostre Club venen portant-se a terme des de l’any 74, són impartits per monitors titulats i amb experiència, permeten iniciar-se en el món de la vela d’una manera didàctica i divertida, barrejant esbarjo amb aprenentatge i en alguns casos amb perfeccionament.

Loading...