0

CN Arenys de Mar

MARATÓ TV3

NAVEGUEM AMB LA MARATÓ

EL CNAM AMB LA MARATÓ

El proper diumenge 17 de desembre, el Club Nàutic d'Arenys de Mar i el Club Nàutic El Balís, organitzarem una jornada solidària navegant amb tot tipus d'embarcacions.

Es tracta d'una jornada oberta a tothom, i un dels nostres objectius és reunir el major nombre possible d'embarcacions a l'aigua. Per això esperem la participació de totes les flotes del nostre Club, des de la flota de pesca, la de creuers, la d'optimist, la de laser, passant pel llagut català, el musto skiff, el 420, el caiac i qualsevol tipus d'embarcació.

L'aportació per persona participant serà de 5€, destinats íntegrament a la Fundació de la Marató, i el CNAM aportarà el mateix import que recaptem per col·laborar i donar suport contra les malalties infeccioses.

 

Programa:

10.30?h Acte de benvinguda al Saló Social i xocolatada.
11.30 h Sortida conjunta de totes les Flotes i dels acompanyants que ho vulguin.
12.00 h Inici Regata Solidària – Navega amb La Marató.
14.00 h (aproximat) Retorn al Port d'Arenys de Mar.

El pagament podeu fer-lo per secretaria a les oficines del Club, o a través d'una transfarència,  bancaria al número de compte:
BBVA: ES80 0182 1468 5602 0180 9960

Volem assolir un gran èxit i aconseguir ser el Club amb més participants solidaris de la Costa Catalana. Només vosaltres ho podeu fer possible!

Us hi esperem!
 


*Nota: Per fer-ho arribar ben lluny, publiqueu la vostra fotografia a l'instagram amb el hashtag #cnamamblamarato

El servei inclou:

No inclòs:

Nombre de dies:
1

Hores al dia:
4
Mínim de participants:

Màxim de participants:
Edat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0
Adreça

CN Arenys de Mar
Direcció:
Zona Portuària s/n.
8350 ARENYS DE MAR
Telefon: 937920896
Correu electrònic: contramaestre@cnarenys.com
Web: www.cnarenys.com

L'escola

L’Escola de Vela, seguint les evolucions socials, ha anat canviant i adaptant-se a les noves tendències de la societat, de l'esportista i aficionat a l'esport de la Vela i gràcies a la nostre ubicació i clima podem realitzar activitats durant tot l’any. Actualment l'escola és l'eina orgànica i dinàmica del Club pel que fa a la gestió esportiva, des d'ella s'administra tota l'activitat a nivell d'ensenyament i formació.

Loading...