0

CN El Balis

MARATÓ TV3

NAVEGUEM AMB LA MARATÓ

Des del CN El Balís farem una regata solidària - Navega amb La Marató, on a més a més, se li sumarà l’equip de rem i qualsevol persona que vulgui sortir amb SUP (pàdel surf) o caiac.

També oferirem xocolata calenta i caldo. A més a més, hi haurà la possibilitat de fer un tastet de motos d’aigua i un busseig solidari.

 Per més informació, visita el web: http://www.cnelbalis.com/lamarato/

El servei inclou:No inclòs:Nombre de dies:
1

Hores al dia:
4
Mínim de participants:

Màxim de participants:
Edat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0
Adreça

CN El Balis
Direcció:
Ctra. Nacional II Km 651,5.
08392 SANT ANDREU DE LLAVANERES
Telefon: 937929135
Correu electrònic: vela@cnelbalis.com
Web: www.cnelbalis.com

L'escola

El Club Nàutic El Balís (Port Balís), ubicat a Sant Andreu de Llavaneres, és una escola de vela de reconegut prestigi que està en funcionament des de 1972. Hem obtingut el reconeixement de la federació Catalana de vela mitjançant la distinció vela platí des de 2010. Som un poliesportiu marítim obert 365 dies l’any. Les nostres activitats estan supervisades per tècnics titulats i amb experiència, que adapten els continguts de l’activitat a l’edat, nivell i capacitats dels alumnes. El nostre principal objectiu és fomentar l’afició a la vela i als esports nàutics a través de diversos programes multiesportius i de navegació lúdica, així com destacats programes de vela de competició, gràcies al qual el club ha aconseguit títols internacionals en classes com el 420, l’Optimist, el 29er...

Loading...