0

CV MATARÓ

CAMPUS

ESTADES NÀUTIQUES ESTIU 2018

Ubicada a la base nàutica del Port de Mataró es troba l’Escola Vela Mataró que, com cada any, us proposa unes estades nàutiques infantils i juvenils per tots aquells amb ganes de gaudir, de mullar-se, d’aprendre, de provar noves experiències i de fer amics.
Combinarem l’aprenentatge i la pràctica de:
VELA LLEUGERA – PÀDEL SURF – CAIAC – WIND SURF - SNORKEL
Treballarem l’equilibri, la psicomotricitat i la orientació amb
JOCS a la PLATJA – EQUILIBRIS en TAULES – TALLER d’ORIENTACIÓ
També farem:
TALLERS de MARINERIA i SEGURETAT – CONTA CONTES - MANUALITATS

El servei inclou:

Programació diària: Arribada: 9h. Jocs per activar-se: 9:00-9:30h. Primera franja d’activitats: 9:30-11:30h. Intermedi - 11:30-12:00h. (ens assequem i esmorzem) Segona franja d’activitats: 12:00-14:00h. Dinar – (ens dutxem I dinem) 14:00-15:00h. Tercera franja d’activitats: 15:00-17:00h. QUE HEM DE PORTAR: _ Roba còmode que es pugui mullar (samarreta màniga curta i pantaló curt) Cal que portin dues mudes complertes a banda de la roba que portin en arribar. _ “Kit” de dutxa (tovallola, sabó, xancles, pinta…) _ Sabata tancada que es pugui mullar (no xancles) _ Gorra (preferentment de colors clars) _ Crema de protecció solar _ Aigua _ Esmorzar per mig matí _ Si es preveu pluja cal portar un impermeable lleuger. RECOMANACIONS IMPORTANTS: _ Cal que es faci un àpat previ a l’activitat, aquest no ha de contenir productes làctics. _ Els cabells llargs s’han de portar ben recollits._ Per motius de seguretat els cabells llargs han d’anar ben recollits i no es poden portar arracades ni polseres ni collarets ni rellotges, ni hyyab, ni pírcings ni qualsevol complement que pugui enganxar-se.


No inclòs:

 


Nombre de dies:
5

Hores al dia:
5
Mínim de participants:

Màxim de participants:

Preu SETMANA de 9h a 14h:
147€ / persona
Preu SETMANA de 9h a 16h:
169€ / personaEdat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0

Gasolinera

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Botigues

Hotel

Botiga Nautica

Charters

Activitats Nautiques

Adreça

CV MATARÓ
Direcció:
Base Nàutica. Port de Mataró s/n.
08301 MATARO
Telefon: 696578359
Correu electrònic: info@escolavelamataro.com
Web: www.escolavelamataro.com

L'escola

Escola Vela Mataró ofereix cursos i formació cotínua de Vela, Windsurf, Caiac i SUP, a més d'activitas de Vela Escolar (tastets, cursos, multiactivitats, crèdits de síntesi), Vela Adaptada especialment dissenyada per personas amb diversitat funcional, Estades nàutiques de Setmana Santa, Estiu i Nadal. Multiactivitats iTallers per grups. Vela d' incentius i de team-building per empreses. Im facilitem la possibilitat de fer-se abonat a l'Escola i gaudir de la navegació per plaer i una formació contínua.

L'Escola Vela Mataró és una associació esportiva, sense ànim de lucre, que té per objectiu fomentar la pràctica de nàutica esportiva. S’adreça a totes les persones, independentment del seu perfil, situació sòcio-econòmica, sexe, edat, si conviuen o no amb una situació de discapacitat... Treballem amb una filosofia inclusiva.

Loading...