0

CV MATARÓ

MARATÓ TV3

NAVEGUEM AMB LA MARATÓ

L'Escola de Vela Mataró ofereix les següents activitats:

  • Tastet de vela lleugera en embarcacions col·lectives (45 minuts d’activitat aproximadament). Sortides a les 10h, 11h, 12h i 13h.
  • Tastet de Caiac en Caiac de Mar dobles (30 minuts d’activitat aproximadament). Sortides a les 10:15h, 11:15h, 12:15h i 13:15h.
  • Tastet de Paddle surf i/o Big Sup (30 minuts d’activitat aproximadament). Sortides a les 10:30h, 11:30h, 12:30h, 13:30h.

El servei inclou:
  • Embarcacions de vela lleugera, caics de mar, taules de paddle surf i big sup.
  • Armilles
  • Llicència d'Escola d'1 dia

No inclòs:Nombre de dies:

Hores al dia:

Mínim de participants:

Màxim de participants:
Edat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0

Gasolinera

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Botigues

Hotel

Botiga Nautica

Charters

Activitats Nautiques

Adreça

CV MATARÓ
Direcció:
Base Nàutica. Port de Mataró s/n.
08301 MATARO
Telefon: 696578359
Correu electrònic: info@escolavelamataro.com
Web: www.escolavelamataro.com

L'escola

Escola Vela Mataró ofereix cursos i formació cotínua de Vela, Windsurf, Caiac i SUP, a més d'activitas de Vela Escolar (tastets, cursos, multiactivitats, crèdits de síntesi), Vela Adaptada especialment dissenyada per personas amb diversitat funcional, Estades nàutiques de Setmana Santa, Estiu i Nadal. Multiactivitats iTallers per grups. Vela d' incentius i de team-building per empreses. Im facilitem la possibilitat de fer-se abonat a l'Escola i gaudir de la navegació per plaer i una formació contínua.

L'Escola Vela Mataró és una associació esportiva, sense ànim de lucre, que té per objectiu fomentar la pràctica de nàutica esportiva. S’adreça a totes les persones, independentment del seu perfil, situació sòcio-econòmica, sexe, edat, si conviuen o no amb una situació de discapacitat... Treballem amb una filosofia inclusiva.

Loading...