0

CMV Barcelona

BATEIG

NAVEGA EN CATAMARÀ

Els catamarans són els autèntics Formula 1 del mar. Navegar i planejar sobre les ones a gran velocitat en catamarà i sense altre soroll que el vent i l’aigua és una experiència inoblidable. Ideal per a aquells que els agraden les sensacions vertiginoses i volen provar el que es sent estant dalt d’una embarcació multicasc que es desplaça entre les onades. Aquesta activitat estarà dirigida per un dels nostres instructors més avançats. Es navegarà en una embarcació tipus Hobbie Cat. Amb aquesta iniciació podràs fer-te una idea del que pot donar-te aquest esport i disfrutar des del primer moment som si fossis un experimentat navegant.

El servei inclou:
- Instructor - Assegurança d'assistència sanitària i assegurança a tercers - Armilla salvavides - Ús de vestuaris i guixetes - Embarcació - Arnés
No inclòs:
Lloguer de neoprè i tallavent

Nombre de dies:
1

Hores al dia:
2
Mínim de participants:
2
Màxim de participants:
16
Edat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0

Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Vestuaris

Gimnas

Marina Seca

Botiga Nautica

Charters

Activitats Nautiques

Adreça

CMV Barcelona
Direcció:
Port Olímpic. Moll de Gregal, s/n.
08005 BARCELONA
Telefon: 932257940
Correu electrònic: info@velabarcelona.com
Web: www.velabarcelona.com

L'escola

El Centre Municipal de Vela és l'escola nàutica que ens obre les portes a la mar de Barcelona. Som l'Escola referència de la costa catalana, reconeguda per la seva tasca en l'ensenyament i la promoció de la navegació a la gent de Barcelona i els seus voltants. El Centre Municipal de Vela és un veritable centre pilot d'innovació i millora tècnica de l'esport de la vela.

Loading...