0

CMV Barcelona

BATEIG

PASSEIG ROMANTIC A VELA

Barcelona des del mar, navegant a vela en un veler on tan sols s'escolta el so de l'aigua és una cita ideal per a aquelles parelles amb ganes de viure un moment romàntic immersos en un entorn natural, i envoltats del paisatge urbà que inclou la costa de Barcelona i el port Olímpic. Al final de l'activitat, et convidem a disfrutar d'una copa de cava. Recomanacions: Calçat esportiu o nàutic Roba esportiva en funció de la temporada: Primavera - Estiu és necessari dur gorra i protecció solar Tardor - Hivern és necessari dur jaqueta tallavents i/o impermeable segons les condicions i la temperatura de l’aigua. Roba completa de recanvi.

El servei inclou:

Instructor Assegurança d’assistència sanitària i assegurança a tercers Armilla salvavides Ús de vestuaris i guixetes Embarcació Copa de cava


No inclòs:

-


Quin dia vols realitzar l'activitat ?

Nombre de dies:

Hores al dia:
2
Mínim de participants:
2
Màxim de participants:
20

Preu ::
48€ / persona

0


Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Vestuaris

Gimnas

Marina Seca

Botiga Nautica

Charters

Activitats Nautiques

Adreça

CMV Barcelona
Direcció:
Port Olímpic. Moll de Gregal, s/n.
08005 BARCELONA
Telefon: 932257940
Correu electrònic: info@velabarcelona.com
Web: www.velabarcelona.com

L'escola

El Centre Municipal de Vela és l'escola nàutica que ens obre les portes a la mar de Barcelona. Som l'Escola referència de la costa catalana, reconeguda per la seva tasca en l'ensenyament i la promoció de la navegació a la gent de Barcelona i els seus voltants. El Centre Municipal de Vela és un veritable centre pilot d'innovació i millora tècnica de l'esport de la vela.

Loading...