0

CN Vilanova

CURS

CURS VELA LLEUGERA

Cursos de 10 hores de formació on trobareu un sistema d’ensenyament individualitzat i específic per a cada alumne en funció del nivell i l’experiència prèvia.

Els cursos estan dividits per nivells, a fi de poder oferir el millor a cada alumne. En el nivell inicial, les sessions es realitzaran en embarcacions col·lectives tals com el Raquero o els Weekends dels que disposem. De cara a nivells mitjans i avançats, com que les necessitats i manuiobres a perfeccionar són de caire individual, les sessions es realitzaran en embarcacions individuals i dobles tals com Laser Pico, Laser o 420.

Mitjançant la utilització del sistema d’ensenyament de l’Escola Catalana de Vela, ítems, oferim la possibilitat als alumnes de saber en cada moment en quin punt de l’aprenentatge es troba.

L’objectiu del curs és la formació tant en la navegació, nomenclatura específica de la vela i en l’autonomia del navegant. Al final, la nostra funció, és formar-vos per a que sigueu autonoms i pogueu gaudir del mar vosaltres mateixos, amb la seguretat que us donaran els coneixements apresos a l'Escola de Vela.

El servei inclou:

Instructor

Armilla salvavides

Ús de vestuaris


No inclòs:

Llicència Federativa Anual


Nombre de dies:
5

Hores al dia:
2
Mínim de participants:
2
Màxim de participants:
100

Preu no soci:
165€ / persona
Preu soci:
150€ / personaEdat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0

Gasolinera

Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Travel lift

Picina

Marines 24h

Varador

Activitats Nautiques

Adreça

CN Vilanova
Direcció:
Escullera de Ponent s/n.
8800 VILANOVA I LA GELTRU
Telefon: 938150267
Correu electrònic: escolavela@cnvilanova.cat
Web: www.cnvilanova.cat

L'escola

L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva. Aquesta es composa de les escoles de vela, submarinisme, motonàutica i esquí nàutic, i pretén ésser una porta d’entrada a totes aquelles persones que vulguin practicar algun d’aquest esports. Actualment comptem amb una oferta molt variada de cursos i activitats a l’escola de vela, mentre que a d’altres escoles com la de motonàutica o esquí nàutic estan en ple procés de desenvolupament. Treballem per ampliar la nostra oferta de serveis a totes les modalitats esportives que es practiquen al club.

Loading...