0

CN Vilanova

CURS

CONTINUÏTATS VELA LLEUGERA

Curs de 30 hores de formació dividides en 10 sessions de 3 hores.

Les continuïtats de Vela Lleugera seran en format de flota, on els navegants practicareu i navegareu amb altres alumnes, ja sigui en embarcacions col·lectives per a nivells inicials o en embarcacions individuals per a nivells mitjans i avançats.

Al dividir els alumnes per nivells, intentem que l'evolució individual camini a un ritme semblant a la del grup, afaborint l'aprenentage mitjançant la navegació en flota i amb altres companys/es de navegació.

 En funció de l’evolució dels alumnes, el pas de l’embarcació col·lectiva a la individual es farà quan l’alumne tingui assolits els conceptes per a fer-ho.

NOTA: A la temporada d'estiu, les continuïtats no es realitzaran, ja que la idea és poder mantenir el ritme de navegació durant 10 sessions i entenem que en aquest època de l'any, poder assistir a la totalitat de les sessions no sempre és possible.

El servei inclou:

Instructor

Armilla salvavides

Ús de vestuaris

Material didàctic?


No inclòs:

Llicència Federativa anual


Nombre de dies:
6

Hores al dia:
3
Mínim de participants:
2
Màxim de participants:
16

Preu Soci:
245€ / persona
Preu No Soci:
265€ / personaEdat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0

Gasolinera

Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Travel lift

Picina

Marines 24h

Varador

Activitats Nautiques

Adreça

CN Vilanova
Direcció:
Escullera de Ponent s/n.
8800 VILANOVA I LA GELTRU
Telefon: 938150267
Correu electrònic: escolavela@cnvilanova.cat
Web: www.cnvilanova.cat

L'escola

L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva. Aquesta es composa de les escoles de vela, submarinisme, motonàutica i esquí nàutic, i pretén ésser una porta d’entrada a totes aquelles persones que vulguin practicar algun d’aquest esports. Actualment comptem amb una oferta molt variada de cursos i activitats a l’escola de vela, mentre que a d’altres escoles com la de motonàutica o esquí nàutic estan en ple procés de desenvolupament. Treballem per ampliar la nostra oferta de serveis a totes les modalitats esportives que es practiquen al club.

Loading...