0

CN Vilanova

CURS

SESSIONS INDIVIDUALS

Si vols tenir una formació a la teva mida en quant a horaris i ensenyament, les sessions individuals en J80 ofereixen aquella atenció per part de l’instructor que necessites.

Aquesta atenció individualitzada, segueix els estandars de l’Escola Catalana de Vela on utilitzarem el sistema d’items per a evaluar i anar seguint la teva formació. És per això que l’aprenetatge és més ràpid i intenssiu que no pas en un curs col·lectiu, ja que es treballen aquelles necessitats que l’alumne requereix.

L’objectiu és assegurar una autonomia més ràpida, específica i adaptada a les necessitats de cada alumne, així com aprofundir en aquelles maniobres que requerèixen d’una atenció específica.

El servei inclou:

Instructor

Armilla salvavides

 

Ús de vestuaris


No inclòs:

Llicència Federativa anual


Quin dia vols realitzar l'activitat ?

Nombre de dies:
1

Hores al dia:
1
Mínim de participants:
1
Màxim de participants:
100

Preu hora soci:
30€ / persona
Preu hora no soci:
45€ / persona

0


Gasolinera

Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Travel lift

Picina

Marines 24h

Varador

Activitats Nautiques

Adreça

CN Vilanova
Direcció:
Escullera de Ponent s/n.
8800 VILANOVA I LA GELTRU
Telefon: 938150267
Correu electrònic: escolavela@cnvilanova.cat
Web: www.cnvilanova.cat

L'escola

L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva. Aquesta es composa de les escoles de vela, submarinisme, motonàutica i esquí nàutic, i pretén ésser una porta d’entrada a totes aquelles persones que vulguin practicar algun d’aquest esports. Actualment comptem amb una oferta molt variada de cursos i activitats a l’escola de vela, mentre que a d’altres escoles com la de motonàutica o esquí nàutic estan en ple procés de desenvolupament. Treballem per ampliar la nostra oferta de serveis a totes les modalitats esportives que es practiquen al club.

Loading...