0

CN Vilanova

VELA ESCOLAR

VELA EXTRAESCOLAR

Programa que mitjançant l’AMPA o el Centre d’Ensenyament, ofereix la pràctica de l’esport de la vela a nois i noies entre 7 i 18 anys que vulguin navegar després de classe.

Els cursos poden ser setmanals, trimestrals o anuals i sempre segueixen els mètodes d’ensenyament de l’Escola Catalana de Vela.

Sessions de dues hores en la que els alumnes aprendran i profunditzaran en la navegació d’embarcacions col·lectives, dobles o individuals.

L’objectiu es poder oferir la pràctica d’aquest esport durant tot l’any, en diferents condicions meteorològiques i entre setmana, complementant les activitats físiques que els nens i nenes desenvolupen fora de l’àmbit escolar.

El servei inclou:

Instructor

Armilla salvavides

 Ús de vestuaris


No inclòs:

Llicència Federativa anual


Quin dia vols realitzar l'activitat ?

Nombre de dies:
10

Hores al dia:
1
Mínim de participants:
3
Màxim de participants:
100

Preu per hora i alumne:
5€ / persona

0


Gasolinera

Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Travel lift

Picina

Marines 24h

Varador

Activitats Nautiques

Adreça

CN Vilanova
Direcció:
Escullera de Ponent s/n.
8800 VILANOVA I LA GELTRU
Telefon: 938150267
Correu electrònic: escolavela@cnvilanova.cat
Web: www.cnvilanova.cat

L'escola

L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva. Aquesta es composa de les escoles de vela, submarinisme, motonàutica i esquí nàutic, i pretén ésser una porta d’entrada a totes aquelles persones que vulguin practicar algun d’aquest esports. Actualment comptem amb una oferta molt variada de cursos i activitats a l’escola de vela, mentre que a d’altres escoles com la de motonàutica o esquí nàutic estan en ple procés de desenvolupament. Treballem per ampliar la nostra oferta de serveis a totes les modalitats esportives que es practiquen al club.

Loading...