0

CN Vilanova

ABONAT

CLUB DE J80

Aquest programa del CN Vilanova és per a que aprofitis al màxim els recursos dels que disposem i aquesta ciutat no pot viure d’esquenes al mar. Venim de la tradició pesquera i del transport marítim. No podem oblidar el mar. I tu, ja navegues?

Com formar-ne part? Una quota inicial de 190€ que et permet entrar a formar part del Club J80 i quotes mensuals de 39€ que et permetran sortir a navegar per tan sols 10 €/h.

Necessito tenir experiència prèvia? Per a poder gaudir i aprendre, tindràs amb tu un patró que us guiarà en tot el vostre camí al mar, per tant, no fa falta experiència prèvia.

El servei inclou:

Instructor

Armilla salvavides

Ús de vestuaris


No inclòs:

Llicència Federativa anual

 


Quin dia vols realitzar l'activitat ?

Nombre de dies:
1

Hores al dia:
4
Mínim de participants:
1
Màxim de participants:
999

Preu mensual:
39€ / persona

0


Gasolinera

Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Travel lift

Picina

Marines 24h

Varador

Activitats Nautiques

Adreça

CN Vilanova
Direcció:
Escullera de Ponent s/n.
8800 VILANOVA I LA GELTRU
Telefon: 938150267
Correu electrònic: escolavela@cnvilanova.cat
Web: www.cnvilanova.cat

L'escola

L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva. Aquesta es composa de les escoles de vela, submarinisme, motonàutica i esquí nàutic, i pretén ésser una porta d’entrada a totes aquelles persones que vulguin practicar algun d’aquest esports. Actualment comptem amb una oferta molt variada de cursos i activitats a l’escola de vela, mentre que a d’altres escoles com la de motonàutica o esquí nàutic estan en ple procés de desenvolupament. Treballem per ampliar la nostra oferta de serveis a totes les modalitats esportives que es practiquen al club.

Loading...