0

CN Vilanova

ABONAT

SOCI CHARTER J80

Entra a formar part del nostre exclusiu grup de socis “charter”, on podràs sortir a navegar sempre que vulguis i en funció del calendari, amb un grup d’amics, familiars o amb qui tu vulguis.

Com formar-ne part? Una quota inicial de 190€ que et permet entrar a formar part del Club Socis Charter i quotes mensuals de 39€ que et permetran sortir a navegar (sortides de 4 hores). La primera sortida de cada més et sortirà per 46€ i a partir de la segona per 85€.

Necessito tenir experiència prèvia? Com que les sortides són sense un patró del CN Vilanova, l’experiència prèvia és molt necessària. A més, has de tenir la titulació mínima PNB (Patró Navegació Bàsica) per a poder portar els J80.

El servei inclou:

No inclòs:

Llicència Federativa Anual

Patrò


Quin dia vols realitzar l'activitat ?

Nombre de dies:
1

Hores al dia:
4
Mínim de participants:
1
Màxim de participants:
6

Preu desde:
85€ / persona

0


Gasolinera

Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Travel lift

Picina

Marines 24h

Varador

Activitats Nautiques

Adreça

CN Vilanova
Direcció:
Escullera de Ponent s/n.
8800 VILANOVA I LA GELTRU
Telefon: 938150267
Correu electrònic: escolavela@cnvilanova.cat
Web: www.cnvilanova.cat

L'escola

L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva. Aquesta es composa de les escoles de vela, submarinisme, motonàutica i esquí nàutic, i pretén ésser una porta d’entrada a totes aquelles persones que vulguin practicar algun d’aquest esports. Actualment comptem amb una oferta molt variada de cursos i activitats a l’escola de vela, mentre que a d’altres escoles com la de motonàutica o esquí nàutic estan en ple procés de desenvolupament. Treballem per ampliar la nostra oferta de serveis a totes les modalitats esportives que es practiquen al club.

Loading...