0

CN Vilanova

ABONAT

CLUB DE NAVEGACIÒ

Si ja tens experiència navegant en els nostres J80 i tens ganes de sortir a navegar sense patró i amb el teu equip de navegants, no dubtis i comença a navegar amb els nostres equips de navegació.

Un cop ja controlis el J80, tinguis la confiança i la tècnica, puguis sortir 3 cops al mes. Les sortides seran de ½ dia per a donar-vos temps a tu i la teva tripulació a entrenar aquelles maniobres que tant se us resisteixen.

Com formar-ne part? Una quota mensual de 300 € que et permetrà navegar 12 hores al mes amb els nostres J80. Sense patró però amb la responsabilitat de tota la tripulació i un de vosaltres amb la titulació mínima del PNB (Patró de Navegació Bàsica).

Necessito tenir experiència prèvia? Aquesta opció està pensada per a aquelles persones que un cop hagin aprés a navegar amb nosaltres i vulguin seguir practicant i navegant, busquin una tripulació i es posin a navegar. És per això que el pas pel Club J80 és important per agar l’experiència necessària i poder conèixer els futurs integrants de l’equip de navegació.

El servei inclou:

Embarcació revisada i preparada per entrenar

Armilles salvavides

Check In, Check Out


No inclòs:

Patró

Llicència Federativa Anual


Quin dia vols realitzar l'activitat ?

Nombre de dies:
3

Hores al dia:
4
Mínim de participants:
5
Màxim de participants:
50

Preu mensual:
300€ / persona

0


Gasolinera

Amarres

Aigua al amarrre

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Travel lift

Picina

Marines 24h

Varador

Activitats Nautiques

Adreça

CN Vilanova
Direcció:
Escullera de Ponent s/n.
8800 VILANOVA I LA GELTRU
Telefon: 938150267
Correu electrònic: escolavela@cnvilanova.cat
Web: www.cnvilanova.cat

L'escola

L’escola esportiva agrupa a totes les escoles que el club ofereix als seus usuaris per la pràctica esportiva. Aquesta es composa de les escoles de vela, submarinisme, motonàutica i esquí nàutic, i pretén ésser una porta d’entrada a totes aquelles persones que vulguin practicar algun d’aquest esports. Actualment comptem amb una oferta molt variada de cursos i activitats a l’escola de vela, mentre que a d’altres escoles com la de motonàutica o esquí nàutic estan en ple procés de desenvolupament. Treballem per ampliar la nostra oferta de serveis a totes les modalitats esportives que es practiquen al club.

Loading...