Notice: Undefined variable: Activitat in /var/www/virtual/escola.vela.cat/htdocs/curs.php on line 162 Notice: Undefined variable: Activitat in /var/www/virtual/escola.vela.cat/htdocs/curs.php on line 162 Notice: Undefined variable: Activitat in /var/www/virtual/escola.vela.cat/htdocs/curs.php on line 163 Notice: Undefined variable: Activitat in /var/www/virtual/escola.vela.cat/htdocs/curs.php on line 163 Escola Catalana de vela
0

Notice: Undefined variable: programable in /var/www/virtual/escola.vela.cat/htdocs/curs.php on line 923

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Reparacio Fibra

Activitats Nautiques

Adreça

Base Nàutica Pineda de Mar
Direcció:
Platja dels Pins s/n
08397 PINEDA DE MAR
Telefon: 658663282
Correu electrònic: nauticapinedademar@gmail.com
Web: www.nauticapinedademar.com

L'escola

A la Base Nàutica de Pineda de Mar realitzem molts tipus d'activitats, des de cursos de vela amb catamarà, monobucs i patí català, cursos de windsurf, iniciació al paddle surf i al caiac. Lloguer de material, casal d'estiu, abonaments a flota... També activitats nàutiques d'arrossegament com la banana bus, el flyfish, l'esquí nàutic o el wakeboard. A mes a mes també realitzem jocs de platja, gimcanes i team building.

Disposem de paquets per a particulars, families, escoles, empreses, aniversaris, grups d'adults, comiats de solter@

A les nostres instal-lacions disposem de vestuaris amb dutxes d'aigua calenta, zones grans d'ombra, auls exteriors, oficina, bar-restaurant,pàrquing gratuït i l' estació de tren a tan sols 5 minuts a peu.

Loading...