0

CN L'Escala

EXCURSIÓ

RUTA GUIADA - ESCOLA DE CREUER

Vine a provar al teu Club la Vela de Creuer, contacta amb nosaltres i reserva la teva plaça en una de les nostres sortides guiades.

Organitzem sortides tot l’any amb amb capacitat fins a 5 persones sota la supervisió d’un tècnic especialitzat. Posem a la teva disposició tot el necessari per conèixer els racons més espectaculars de l'Escala i el seu entorn. Visita el nucli antic de l'Escala, les Ruïnes d’Empúries i el massís del Montgrí...tot des de una nova perspectiva: el mar. T’oferim dues rutes guiades i tota la seguretat necessària. Vine a navegar tot l'any a l'Escala.

Condicions:

  • No cal tenir experiència previa.
  • Si ets abonat a flota  obtindràs dues sortides al mes gratuïtes i la resta amb un 15 % de descompte, juntament amb la resta de serveis estipulats al programa.
  • Opcional: assegurança per danys propis: 4 euros per dia o 16 euros a l’any anual.

El servei inclou:

Instructor-guia, embarcació de 8 metres i material de seguretat.


No inclòs:

 


Nombre de dies:
1

Hores al dia:
3
Mínim de participants:
3
Màxim de participants:
5

Preu Activitat:
45€ / personaEdat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0

Gasolinera

Amarres

Electricitat dels amarres

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Bar

Vestuaris

Marines 24h

Varador

Activitats Nautiques

Adreça

CN L'Escala
Direcció:
Port La Clota s/n.
17130 GIRONA
Telefon: 972770016
Correu electrònic: esport@nauticescala.com
Web: www.nauticescala.com

L'escola

Dins del Club trobaràs l'Escola de Vela, des d'on t'oferim un ampli ventall de serveis per a poder accedir al mar amb diferents opcions adeqüades a les teves necessitats. L'Escola està reconeguda per la Federació Catalana de Vela, la Federació Espanyola de Vela i la ISSA; disposa d'instal·lacions accessibles, al costat del mar i equipades amb tot el que és necessari per navegar sense preocupacions (vestidors, zona de varada, rampa de sortida, aules i una oficina al teu servei), fem activitats tot l'any i tenim personal qualificat a la teva disposició. Vine, navegar és fàcil!

Loading...