0

RCN Barcelona

CURS

 

El servei inclou:

 


No inclòs:

 


Nombre de dies:
7

Hores al dia:
5
Mínim de participants:
5
Màxim de participants:
12
Edat ? Quan t'agradaria fer la activitat ?

No hi ha cursos disponibles amb aquest criteris

>
0

Wifi

Pàrquing

Restaurant

Vestuaris

Charters

Activitats Nautiques

Adreça

RCN Barcelona
Direcció:
Moll d'Espanya s/n .
08039 BARCELONA
Telefon: 932216521
Correu electrònic: info@rcnb.com; escuela@rcnb.com
Web: www.escuelarcnb.com

L'escola

El REIAL CLUB NÀUTIC DE BARCELONA et brinda l'oportunitat de realitzar els cursos de navegació que desitgis en la seva prestigiosa escola de vela. Dotada de les millors instal·lacions i dels professors més experimentats, gaudiràs d'un aprenentatge constant i obtindràs la teva titulació en el menor temps possible.

T'oferim cursos de navegació en totes les franges d'edat de vela lleugera, creuer, campus d'estiu i per obtenir els títols nàutics de patró PNB, PEE i PI.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El REAL CLUB NÁUTICO DE BARCELONA te brinda la oportunidad de realizar los cursos de navegación que desees en su prestigiosa escuela de vela. Dotada de las mejores instalaciones y de los profesores más experimentados, disfrutarás de un aprendizaje constante y obtendrás tu titulación en el menor tiempo posible.

Te ofrecemos cursos de navegación en todas las franjas de edad de vela ligera, crucero, campus de verano y para obtener los títulos naúticos de patrón PNB, PER y PY.

Loading...